Loading...
Spuitwerk2018-11-21T07:55:59+00:00

Spuitwerk

Lakspuitwerk is snel, strak, streep loos en kwalitatief hoogwaardig.

Ik werk met zowel latex- als lakspuitverf. Zeer geschikt voor houtwerk, wanden, muren en plafons.

Bij latex spuitwerk worden uw wanden, muren en plafonds voorzien van een nieuwe strakke verflaag door middel van het spuiten van latexverf. Latex spuitwerk is mogelijke alle denkbare kleuren. Met spuiten kun je allerlei oppervlaktes zeer snel van latexverf voorzien. Latex spuitwerk is vooral geschikt voor wanden (muren) en plafonds. Voor kozijnen en deuren is lak spuiten een goede optie.

Bij het spuiten van latex gebruiken ik alleen hoogwaardige latexverven, zodat u altijd bent verzekerd van het beste resultaat. Lakspuitwerk is snel, strak, streep loos en kwalitatief hoogwaardig. Deze manier van schilderen is perfect toepasbaar wanneer u van plan bent te verhuizen, verbouwen of herinrichten.

Lakspuitwerk geeft al uw houtwerk (kozijnen, deuren, plinten, houten vloeren, balkenplafonds, trappen, enz.) een prachtig egaal resultaat en is leverbaar in diverse glansafwerkingen en in elke gewenste kleur.

Natuurlijk probeer ik in de technieken en verfkeuze ook zoveel mogelijk rekening te houden met duurzaamheid en het milieu.