Loading...
Glas2018-11-19T14:57:44+00:00

Glas

Vakkundig kom ik uw glas plaatsen!

Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid heb ik in mijn bezit.

In isolerende beglazing is een grote variatie mogelijk. Zo is er het type standaard isolatieglas, HR-isolatieglas, HR++ isolatieglas, Triple isolatieglas (bestaat uit drie ruiten, waarvan twee met HR coating, de beide ruimtes tussen het glas zijn gevuld met Argongas voor een hogere isolatiewaarde), isolatieglas met een gelaagde uitvoering (veiligheidsglas), isolatieglas dat is samengesteld met glas in loodglas, zonwerend isolatieglas en geluidwerend isolatieglas.

In veel gevallen wordt er naast het advies voor isolatieglas tevens gekeken naar de ventilatiemogelijkheid van het pand. Hoe beter de isolatie, hoe minder de ventilatie. Terwijl de ventilatie van groot belang is voor de vochthuishouding. Vaak wordt dan ook geadviseerd om een ventilatierooster aan te brengen boven de nieuwe isolerende beglazing.

Ook leverbaar:
– Gekleurd glas
– Gelaagd glas
– Float glas (enkelglas)
– Gehard glas
– Brandwerend glas
– Figuur glas
– Spiegels op maat

Bij het vervangen van oude, liggende glaslatten raad ik vaak nieuwe neuslatten aan. Een keuze die een duurzame verlenging geeft op onderhoud aan uw kozijnen. De neuslat dekt namelijk het liggende kozijndeel geheel af zodat er geen water en vuil meer op blijft liggen. Algengroei in de kozijnnaden is daarmee ook verleden tijd.