Loading...
Buiten2018-11-21T07:55:10+00:00

Buitenschilderwerk

Goed onderhouden is overhouden!

Degelijk schilderwerk aan uw pand is belangrijk voor de uitstraling, maar zeker ook voor de duurzaamheid.

Het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of pand wordt dagelijks blootgesteld aan de grillige elementen van het Nederlands weer. Het is dus geen overbodige luxe om het hout om de zoveel tijd van een nieuwe laag verf te voorzien.

Daardoor worden houtrot en andere vervelende problemen voorkomen.

Als er scheurtjes in de huidige verf van uw muren of kozijnen komen, is er nieuw schilderwerk nodig. Tevens kunt u blaasjes zien op het oppervalk. Bij kozijnen komt dit vaak voor bij de liggende delen. Vanuit hier zet het door naar de rest van het kozijn. Bij muren zal de beschadiging eerder te zien zijn bij niet snel drogende delen van uw muur, zoals bij de dakgoot waar het wel altijd vochtig is.

Tijdig onderhoud verlengt de tussenpozen voor groot onderhoud en verlaagt zo uw jaarlijkse onderhoudskosten. Woongenot is belangrijk. Het behoud van de waarde en uitstraling van uw bezit is zeer belangrijk.

Tevens bied ik ook een totaal onderhoudspakket aan, dit houdt in dat er binnen- en buitenschilderwerk verzorgd kan worden, glas zetten, houtrotssanering en kleine timmerwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld een boeiboord vervangen.

Ook voor behangwerkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Deuren of ramen vervangen wordt eventueel verzorgd en geregeld door een vakkundige timmerman.